koll på pappa

Här sitter jag och har koll på pappa han börjar bli sjuk, idag så pluggade jag sen gjorde jag ingenting men jag duschade sen. Imorgon måste jag stanna till 3 tss, börjar bli orolig att min pappa mår värre imorgon! Vill inte bli smittad haha.

Men som sagt så ska jag ta så många underskrifter så möjligt, vi får se om jag slänger in ett inlägg imorgon (skoldan) ;)

 

Så har dagen sett ut bara playahead:

 Kramar Roxana

 


stinkbomb och ramlade

Hallojsan!
Idag när vi hade rast så luktade det
äggmök, sen så frågade jag vem kastade stinkbomb då sa alla
att det var ngn i min klass och sen
så tog det långt tid,så att lukten skulle försvinnas.
Idag så ramlade jag och nu kan jag inte gå så bra jag har ont..
men det var faktiskt pinsamt så här var det -
Paulina filmade mig och då så kom det en kille
från 6:3an och han knuffade mig och då så sprang jag
efter honom och då kom Paulina bakom mig så då bromsade jag för
det kom precis väggen så då bromsade jag och Paulina
hann inte bromsa så då kom hon på mig
och då ramlade jag och slog mig hela knäet,
och jag ramlade precis där vart killen jag gillar men som TUR
så såg han inget!;) Imorgon är det Hemstudiedag,
då ska jag jobba med MATTE, jag är snart klart med steget så då kommer jag typ nå målen.
Skolsköterskan tejpade fast bangade runt min knä.Och det var faktiskt ganska
många som undrade vad som hade hänt, så jag var tvungen
och säga vad som hände , men det är lungt dem får fråga vad som hände det
var en stor sak. (:

Puss!





DAGENS LÅTAR:







stress stress "roliga dagens låt"

Idag har allting funkat så där

men jobbade iallafall bra med det jag hade planerat, men

har varit stressad och förvirrad. Vi kan inte redovisa nånting

på grund av att några lärare från åttorna är lediga fortfarande så går

det inte att redovisa och det behöver jag göra

imorgon, för jag har väntat ganska länge nu på min SV lärare,  i en vecka nu.

Men imorgon så är alla åttorna tillbaks och det är kul för

det var tomt när dem var inte i skolan det var bara sexor,sjuor & nior

och det var inte så rolig. Känner mig som om jag kommer bli

förkyld, åh nej, hoppas jag inte blir det har fullt upp i skolan! 

Har några rest kvar o det måste jag lämna in dem snart..

får nog jobba hårt innan jag blir förkyld, hoppas inte, håller tummarna för mig!

Massor går runt i huvudet, och alltihop är stress bara

mitt huvud kommer explodera snart. Nejnej, jag måste göra något åt detta,

svårtsvårt. Får nog klara mig då stress gör mig nervös och nästa

vecka åker Paulina ganska jobbigt, då kan inte klara mig

själv men kämpa Roxana! Det blir bättre när hon åker

för sen kommer jag göra alltihop klart för jag är efter i några saker så

det är lungt klarar mig! ;´)

Dagens Outfit:

Turkos Tights Tröja: Cubus, 79 kr

Leggings: Venne minns inte

Svart Kofta: Utomlands   

 


25/april

Hej här sitter jag och tar det lungt bara. Men min bror har volymen för högt på musiken men jag kan inte säga till honom att han ska stoppa musiken eller stänga av ljuden, eftersom han håller på o tränar då vill jag inte störa honom han håller på o gå ner i vikt han har blivit för tjock. Jag försöker gå upp i vikt typ, idag var jag i skhlm med pappa hittade ingenting de jag ville bara örhängerna ;) dem är så coola och snygga snart ska jag gå o hämta mitt röda nagellack ska måla naglerna!:D Röd med svart ska det bli det ska bli as coolt! Jag kan tyvärr inte ladda ner bilder från mobilen p.g.a det går inte eftersom jag sitter inte vid min egen data eftersom den dog.. ni får nog klara er utan bilder, ah sen efter skhlm så kom jag hem åt melon mums! Sen så följde jag med mamma vi handlade o jag cyklade dit jag orkade inte gå, vi köpte godis snart ska jag äta upp dem najs, va? x´) sen ska vi äta piroger gud va gott !!

 

Dagens låt:

 


HAHAHA !

SVAR: MOHAMMMMMMEEEEED.

HAR DU INTE TITTAT PÅ DIG SJÄLV? DÖM INTE FOLK NÄR DU HAR INTE TITTAT PÅ DIG SJÄLV FÖRST. :S

JAG ÄR IALLAFALL MIG SJÄLV! JAG VET ATT JAG E SNYGG! -.- !

 

 

 

DAGENS ROLIGASTE VIDEO:

 

 

 

 


24/april

Okejokej, jag fick inga kommenterarer med en lycka till på, men allting gick superbra! Jag klarade mig!! jag ska vara upptagen på alla torsdagar o fredagar . På torsdagar ska jag ha gympa sen kl. 5 ska jag gå på cirkus sen på fredagar ska jag ha simning:<3 jag fick låna min pappas data drf skriver jag nu annars skulle det inte ha gått! Idag blev jag orolig jag trodde att linda hade åkt till Gran Canaria men jag hade troligtvist fel hon åker på tisdag(28/4) trevlig resa <3<3 Ida bombar sönder med kommentarer i mitt album på pea... 

 


dålig uppdatering..

Som sagt , har det varit en väldigt dålig uppdatering och klaga inte för alltihop är dagarnas fel och mitt datas fel. Imorgon så kommer 8orna tillbaks från Gamleby men då är dem framme vid 4 tiden, kanske.  Jag slutar typ halv 2 för jag har simning men alla slutar 2 några 3 för dem har ph. Just nu så klickar jag runt på pea bara klick klick! Jag minns min gamla vän Regina, som jag ej minns vart hon bor.. Detta Regina som jag pratar just nu det var liksom för 2 år sen och jag saknar henne as mkt.Men iallafall idag tog jag med mig läxa (matte) men det är ju sjukt lätt bara om omkrets o sånt, och det är ju jätte kul och lätt som en plätt. Juste måste säga det här, mjo, min data dog förr i går R.I.P den kan ej fixas nu kommer alla mina bilder raderas & allt.. så kommer inte blogga då kommer det bli en värre uppdatering kommer inte blogga varje dag då men om några veckor typ så kommer min pappa bygga en ny data men då kommer det vara plasma-data och det låter ju nice lääängtar. Lördag ska jag köpa örhänge & en liten väska till min månadskort,mobilen,nycklar :D<33 Tack pappa!:P Önska mig en lycka till i simningen <3  SMS:a om det är ngt!!<33


cya.

Dagens humör: nervös
Dagens kläder: Rosa kofta,hängiga jeans
Dagens saknad: Regina,Lovisa,Nura
Dagens orkar inte: Simning{imorgon}
Dagens längtan:Lördag, ny väska
Dagens personer: paulina

20/April

Hey!!

Idag så har det varit askul!!!! På morgonen så vinkade vi till några från åttan som skulle åka till Gamleby idag. 9orna & 8orna, dem gör så att jag & paulina blir flummiga men inte 7orna USCH! I skolan har vi inte gjort så mkt, men sen efter skolan drog vi till Subtopia, om ni vet vad det är. Vi var på en lekplats där vi åkte linbana, det var HUR KUL SOM HELST vi var med Sofia, sen Paulina såklart & vi hade asroligt när vi åkte. jag skulle ta några bilder men jag orkar inte sen så gick vi in i Subtopian & vi sätte oss på puss soffan, heh.. imorgon så kanske jag & paulina åker till subtopia, kanske Sofia hänger med. När vi promenerade tillbaks från Subtopia så hittade vi en död fågel och Paulina började sparka på den hahahh, fan vad taskig:P så får man ej göra, usch saknar vissa från 8:an men det är bara 4 dagar kvar kl. 00.00 då äre 3 dagar kvar :D och det värker skitmkt på lårbenen, aj aj ! Idag när vi hade skoldag, så såg jag där vart "mulls" dog :( Jag tycker synd om henne R.I.P Malin "Mulls" .. Vila i Frid!!!

 

 

 

                                                                                                   

 


17 aaaaapril

Heej! Jag eeee SLUT Jag orkar ingeeenting inte ens gå på toa,äta INGENTING mina energier är helt slut. asså jag lovar

mina fötter är DÖDA och Platta! asså kolla jag och nathalie vi promenerade till Sjön vi fotograferade, & här kmr nåra bilder på mig :P .. jag bakade oxå kokosbollar fast dem är slut:), Fan va orättvisst , jag hade tänkt o kolla på film med min bror,brorsflickvän & brorsflickväns syrra fast det står: 15+ åååh kunde ha laddat eget film som jag kunde se Själv men jag vill inte för man kan få böter & det SUCKS uschusch. & imorgon är det en fest på väg då :P FAN VA NAJS!!! Nu skriver ja slaarvigt, För jag pallar inte skriva så fiiiiint så ,möjlig!

Jag & Nathalie

 

Jag klättrar

 

Lite Tuff,

 

Jag liiiite konstig...--

CöööLInG

Jag ligger på nån jävla träplatta (gräsen) sen ser man naathas FÖÖÖTT:P

 

KOKKKKKKKKOOOSAAAR;)

 

Sen blire glass med chokladsås

 CYAA !


17/April

Heej idag har jag jobbat ganska bra, jag var med Saga,Payal,Michelle,Jasmine,Hanna,Beatrice & Isa. :D Jag gjorde klar Fredagens uppgift: Urinvägarna & sen minns jag inte hahhaahah, sen så gick jag hem och köpte en smakis för jag var törstig, nu sitter jag här oooj MARS MARS;P måste iväg.. nu ska gå o träffa min älskling Nathalie!:)

 

ROOOOOOOXANAAA


OPS

JUSTE jag har bestämt mig!! jag ska blogga fram tills jag fyller år ba 3 månader kvar,sen när det blir 14 JULI så slutar jag blogga astråkig med blogg har jag sett USCH:S

      men kanske skriver inte nånting på 3 månader om ni undrar vrf så läs uppe

 

(`v´)

 `v´


busringde m Linda..

                                                       FÖRLÅT FÖR DEN DÅLIGA UPPDATERINGEN!!!!!!

 

Hej förlåt för en väldigt dåligt uppdatering men jag har varit upptagen.. men i lördags så träffade jag linda igen sen tog jag en snabbdusch , sen gick vi o träffa några & sen så hade vi askul resten av dan vi busringde på kvällen & sånt och vi dreeev med alla haha sen så var vi vakna hela natten typ fast jag ville sova för jag var faktiskt ganska trött fast hon var inte de för hon hade med sig sitt energydryck (MONSTER) så då var hon piggare än mig då :P drack sockerdricka då får man så här typ socker kick men det hjälpte knappast somnade när som helst & hon ba: snälla, Roxana sov inte kom så pratar vi lite sen så pratade vi ba en liiiten stund men sen så sa hon att det va lungt jag kunde sova en stund så vi satt på alarm sen vaknade jag men sen så fick jag en till "sovmorgon" så jag sov en stund till men dääär sov jag djupt så då var linda vaken hela natten hon somnade vid 11 till 1 alltså 2 timmar usch skulle knappast gå upp  men hon hade ju tur så hon vaknade 1.. sen nästa dag hade vi astråkig vi hade ingen vi kunde va me men sen så frågade vi en kille i min skola om han ville gå ut men sen så va vi en liten stund ute med hnm för han hade träning, sen tog vi en låååångt promenad sen när vi kom hem så hade vi assssstråkig, men då skulle hon hem den dagen för att hon vill inte gå hem sååå sent för hon bor ju i Sollentuna det tar typ 2 timmar ifrån mig för att kma fram till Sollentuna så när hon skulle hem så följde jag me henne till tuben & sen när tågen kom så saknade jag henne as mkt, för vi träffas inte så ofta,gumman om du ser detta så saknaaaar jag dig as mkt KOM TILLBAAAX!!!!:'(

 

Dagens humör;  trött
Dagens kläder;  mörkblå munktröja, jeans
Dagens saknad ; ingen..
Dagens orkar inte ;  PH
Dagens längtan ;  Imorgon Onsdag!
Dagens personer ; Paulina, Saga, Alina


4/4

Jag solade i 20 min men jag tänker sola 1 timme ca vecka sen blir jag bruuun typ så här

& jag köpte burberry väska, sen på måndag ska jag kanske köpa midnight/svart ögonskugga & foundation med sandra vi ska t skäris


i går och idag

Igår 2/april så fick jag och paulina världens problem vi var i musiksalen och 2 killar kom som jag ej kmr säga vilka. :$

Sen så fick jag damp & panik för jag visste inte vad jag skulle göra, för jag hade missat kurs redovisning. Sen så hade vi föreläsning och jag jobbade super bra på morgonen, sen så började resten av dagen bli segt. Sen hade jag matte resurs, Idag så försov jag mig jag vaknade vid 7 sen så det brukar ta långt tid för mig eftersom jag är sömnig så jag vet inte ens vad jag säger/gör.. bussen kmr kvart över 8 och klockan var halv 7 så sen jag skyndade mig sen så var klockan tjugo över 8 så då märkte jag att jag hann ej, sen så fortsatt jag klä på mig o grejer var tvungen o ta en buss som kmr vid kvart över 8 då fattades 15 min till halv 9 jag kom till skolan prick halv 9 och sen så började nyheterna, sen så var det morgonrast och jag o Paulina vi köpte en macka , sen så redovisade vi kurs alltså jag och paulina tsm. :D Sen på återsamlingen, fikade vi saft och kex mjammjaam. ;)

 

                                                                                             PUSSHEJLEVERPASTEJ.


RSS 2.0