5 min kvarsittning.

Är i skolan och nu ska jag gå in på Kunskapsporten och skriva saker o grejsimojs. Hade PH men jag slutade typ nyss men jag fick kvarsittning 5 min så jag ska slösa tid på att jobba med SV vi får se kanske går jag hem kvart över 3, vem vet? Bättre o plugga istället för att ha tråkigt.. paulina är på ph imorgon har hon simmning men inte jag så jag får vara med 6:5, muhaha då slipper jag Paulina 2 timmar;) När jag trycker på SPACE den är så jävla trög vi har så dåliga datorer här i skolan jag önskar man hade en egen dator här i skolan. =P Ni som går i Kunskapsskolan får man vara inne på bloggen när man är i skolan?Kommentera jag vill veta ! Opps
nu ska jag plugga istället det, är lite sent nu för att hålla på med bloggen. "/
Pusshej.

30/mars

Haha, hej!

Flåt att det börjar med ett skratt, men jag minns när jag hamnade i sandlådan idag haha okejokej, ni kommer bli förvirrad det jag menar med det här, så här var det!:D Idag har det varit jättetråkig det var inte så roligt i skolan men vi hade roligt när jag fick rida på Paulinas rygg jag var nära på att ramla :'$ men idag jobbade jag inte med SO för jag visste inte vad jag skulle göra. Sen så gick jag och Paulina ut och hållde på o balansera o grejsimojjs. =D Sen så hade vi Ma Kp,Sv Kp,FL,Rast,Återsamling, vi var mest ute och sprang runt. Sen drog jag och Paulina till Tumba Stn och Emil var bakom mig med hans kompisar sen så tog Emil jackans luva. Emil sprang med den sen hahha han bärde mig o jag kände att jag skulle ramla o vad gjorde Emil?! Han bärde mig.. sen så la han mig i sandlådan och sen stängde han luckan till sandlådan, och sen så gick han med sina kompisar å Paulina & Jag fick skrattattack med tårar men mest jag, hahaha vi kunde inte stoppa skratta och jag kom aldrig ut från sandlådan, och sen så hjälpte Paulina mig sen så frågade jag Emils kompis vart han var och han sa att han var i Tumba Centrum så jag gick dit med Paulina o så ser jag honom i rulltrappan och sen så sprang jag fram till honom och hanba: ja vet att du är arg men ta det lungt vi går vidare eller ngt sen så slog jag honom och sen sprang han och jag o Paulina gick till bussen för den skulle åka snart. Så nu har jag berättat vrf jag gjorde ett gottskratt på början! 

 

 

Pusshej.


♥29/mars♥

Idag har det varit skojigt med Sandra tog massa bilder på nextstar finalisterna´2009. Fick lära känna Marcus<33 och fick en gratis skiva av Marcus, hahha från början så såg jag marcus han satt där sen han glodde på mig jagba: omg det är ju Marcus, sen han kom fram till mig jag fick panik o började skrika o hanba: kom igen va inte blyg nu haha hur vågar du prata med mig på telefonen då? hahah, men han var ju ganska trevlig o prata med, sen hanba: rösta på mig syrran!!! hahah för att på msn vi kallar varandra för bror&syster, hähähhöhö det var super kul kan jag säga! Mimmi är jättesöt. Fick träffa Söta Mimmi Sandén.♥ :D<3 Sen Vendela Palmgren. <33(a) och några till.. Här kommer massor med sötabilder på finalisterna, autograferna&skivan,sandra och jag(flumm). Tack Marcus för gratis skivan Bror!!=)

Så har dagen sett ut! Sandra gick hem för en halvtimma sen typh. =O sentsent. men ska träffa Sandra på Torsdag igen ska följa med henne till circusträningen , ska oxå vara med=D kanske tar nåra bilder lite då & då. Men som sagt, så har vi haft jätte skojigt idag. ;) Det kan jag lova, det var jättekul!

Tur att dem fick vara med här vart jag bor, för det brukar

aldrig komma finalister hit vart jag bor.. men kul att dem kom hit, blev superduperglad. (;


 

Kommentera! Kommer sluta blogga ifall ni inte kommenterar.

 


TEST

Jag är mest lik med Lindsay Lohan. :O

 


{rock} låtar för er som gillar ROCK!

Vem vann i Let's Dance????:D #-¤-TÄVLING-¤-#

 

                                                     Den här

låten sjunger Kiss-

Band. ;)

 


28/mars/Dagens låt!

HejoHoppShoppaLopp!!^^

Idag har dagen varit jättelång , vaknade kl. 7 typ eller 8 . Gick till skolan, hade Öppet Hus, fyfan vad tråkig det var. Hade tänkt o ta med mig ngn som kanske vill börja i min skola men sry har en dålig hjärna, tänkte inte på det.

 

Hittade en jättefin ''tights-byxa'' typ, den är så jävla snygg

Look THAT!!(a)

Tryck på bilden för att få den STÖRRE!

Sen så ringde min moster och undrade ifall mina småkusiner kunde komma en stund, för hon skulle på en middag hos hennes kompis dotter. Men småbarn kunde inte gå då kom mina småkusiner Francisca & Matias hem till mig. Sen fick min pappa låna min mosters bil för att skutsa hem mina småkusiner kl 10, och jag följde med sen så åkte vi till en lokal där alla gästerna var där och lämnade mina kusiner och sen så skutsade vi min mosters kompis för alla vuxnar skulle gå på nån fotbollsfest. Sen så kom jag och min pappa tbx hem och nu sitter jag här o bloggar.

 

                                                                       DAGENS LÅT:

 

 

Tack Linda ! För tipset, mycket bra låt!!!=)

P U S S < 3 

 

JUSTE haha, nu när jag håller på o bläddrar alla mina bilder så hittar jag pepparkakshuset som vi gjorde i skolan, hahha.


vad tycks?

Den med vit & mörkblå, är jättefint, den andra oxå är fin.

vilken passar dej?:)

 

R O X A N A <3


:)



TRYCK

                                                   

25/mars

Idag var det ganska jobbigt med skåpet. Paulina fick byta skåp, och jag fick hennes men det är iallafall bättre än att sitta på golvet jag har tröttnat på skåpar har funderat på att ta tillbaks pengarna och skita i skåpar. Alla 9:or hade NP(nationella prov) sen hade jag matte resurs med några sjuor men det var inte så många ;) och det var ganska skönt ,lungt o ro. :D Sen skulle vi göra nån test eller ngt på återsamlingen med att skriva vad är kiss och bajs?.. o.s.v men gjorde det klart sen skulle jag till spanska {hemspråk} men då sa Maria , att alla 9:or hade slutat tidigare pga NP och det är bara jag och en till från sexan så det kunde inte vara vi två bara, då fick vi med oss en uppgift hem den ska lämnas in nästa vecka på Onsdag. Sen skulle jag hem med Paulina för att hon väntade på mig sen så sa hon: jag tar en runda hänger du me? jagba: nej jag går så länge då sa hon ok då gick jag, och sen så kommer hon bakom mig, hon tog en ''snabbrunda'' i skolan, sen så mötte vi , och sen så skulle vi dra till tumba stn, men vi pallade inte så vi drog till åvägen och sen så går vi där och sen så ser vi bussen vi sprang och sen så började vi skrika: NEJJ FAN!!!!! för vi trodde att vi skulle missa då sprang Paulina före mig och sen som tur så var det en jättelång kö till bussen då tar det lite mer tid, då tog vi bussen asså alla ba glodde på oss, vi hade skitont i halsen det kändes som att vi sväljde hjärtat och hjärnan eller något. :S och vi kunde inte andas nästan. Imorgon så pallar jag inte vänta tills 3 jag har gympa klockan 1 typ sen slutar vi 2 sen måste JAG gå tbx till skolan igen, och ha matte resurs med Anna o några till men inga tjejer jag är den ända.

                                                                     PLANERING
Torsdag: Skolan,gympan,matte resurs,hem, sen vet jag inte. kanske träffa Pau
Fredag: Skolan, Hem, Hem till Morbror.
Lördag: Skolan (Öppet Hus) Jag är en av dem utvalda men inte Paulina sa Anna.
Söndag: Ica Maxi, nextstar-finalisterna, 2009 med Paulina!
Så ser dagarna ut. :P

P U S S R O X A N A

Jag köpte SILVER på pea, sen var jag med på broadcoast. :D


24/mars

Jag är på jävla bra humor jag ligger på steg 11 i Spanska på Fredag ska jag börja på steg 13. Sen i helgen har vi öppet hus (lördag) sen på Söndag ska jag till Ica Maxi för nextstar finalisterna 2009, kommer vara där då ska jag be autograf. :D Skitglad!!=) Nån som ska hänga med? det är skivsingering men då måste man köpa skivan, eller så kan man få autograf på ett papper bara, det ska jag ta. Pallar inte köpa skivor. Ska fråga Paulina om hon vill hänga med, vill inte gå ensam dit. 

Det blir jätte kul och kolla på finalisterna, dem kommar signera så om ni vill ha finalisternas autograf så kom bara !;)

Cya babes !!<3

 

P U S S 


23/mars/Dagens Låt.

Idag alla var glada typ i skolan, sen blev vi jagad av nåra killar vi kunde inte komma förbi. På Torsdag ska jag redovisa kurs sen så måste jag skriva ut steget i Sv igen ;'/ Eftersom jag hittar aldrig steget i skåpet pga stökigt så så klart att jag kmr aldrig kunna hitta den, men ska försöka ta en rensning imorgon och titta noga. När vi skulle gå hem så var vi ute vid skolan typ 45 minuter. Jag är jätteglad eftersom jag och Lindas cp humör har kommit tbx förut var vi kalla mot varandra, haha. men nu är allting OK. :D <333

Nathalie<3

Ida<3

Sandra<3

Paulina<3

Linda<3

älskar er tjejer ni är bästa, ni finns i mitt hjärta, lever för er. <3333 (a)

 

                                                   DAGENS LÅT

 

 

 

 


22/mars

Sitter här o mumsar popcorn men dem är snart slut. Dags att ta en skön varm dusch så att jag luktar gott till imorgon. :D

Hittade bästa mode-sidan :D jag rekommenderar

 

www.Forever21.com <333 skitbra , har kommer nåra skiiiiitsnygga saker.

 

™ 

Har varit stressad och nervös, vet ni vad?? Igår tänkte jag på att ta självmord, jag vet inte varför? 

Gud , ibland kmr dom tankarna upp utan anledning , brukar det hänDa med er oxå? har deppat hela dan, det blir alltid missförstånd med kompisarna på msn, ALLTID. 

Sommaren , är bäst!!

Nu ska jag duscha :O klockan är ju jätte mycket ska dra nu, pusshej.

 

puss & klam skumbanan <3

 


22/mars

Idag ska jag inte göra mycket men HAHA fick världens roligaste kommentar av Sandra, med outfits bilden, tack för tipset då ska jag visa ansiktet när jag tar bild på outfit. ;) Imorgon ere skola juhhuu ! :D Längtar efter skolan.. alltid när jag chattar med Paulina, så blire missförstånd hela tiden och det suger. Imorgon så kmr alla sexor tbx BU kan jag säga. -.-' Men ska plugga hårt imorgon det kan jag ge fan på. :P 

 

Puss&klam ,skumbanan. <3


Till Morfar<3 Vila I Frid!!

Morfar, jag saknar dejj vrf dog du? :'( Saknar dig som fan.. minns när vi pratade på telefonen jag saknar din röst!! Vrf just DU?! VARFÖR? Dagen glömmer jag aldrig jag älskar dig mina tårar faller för dejj minns när jag ringde dejj du är älskad av alla, himmel & jord vi Kämpade för varje min,sek,timme.. Du är en speciell person ingen kan beskriva hur speciell du var, inte ens jag. <3 Ha det så jävla bra i Himmelen än här i Jorden. <33 känn dig älskad

20/mars

Här sitter jag med mina solrosfrön mjamii och en glas pepsi. Idag har jag pluggat jättemycket nästa vecka så kmr resten av sexorna, kma och dt SUCKS.  Idag jobbade jag i tysta rummet fast jag var hes var tvungen o viska typ och maria hjälpte mig med en uppgift som jag fattade nada :D det var inte så många i tysta rummet typ 8 st + maria (läraren) idag hade jag på mig en tröja , jeans. Men i skolan tog jag på mig en söt svart linne från Paulina fick låna den men tyvärr så glömde jag ge den idag till Paulina när vi slutade skoldagen. :P  när jag var liten så hade jag alltid velat vara veterinär(stavning?) eller modell :)

Nu vill jag vara sminkör elr modell' om ni är sugna på mode kan jag lägga in bilder på kläder från olika hemsidor.

En bild jag bjuder på.

Osminkad. ;);)

 

                                                   

 

 

                                                                  


19/mars

Det här var dagens outfit när jag inte kunde lägga in bilden.

Idag har jag varit hemma hos Paulina. Vi har jobbat med kurs, och den blev klar vi pluggade

som galningar. Vad har ni gjort idag då?=P*nyfiken* Jag o Paulina hade tänkt och sjunga

i skolavslutningen sommar'09;) :D<33 

 

Puss Roxana


18/mars

Jag var nyss inne i en söt blogg och jag blev kär i några klackskor fast jag inte brukar använda men tkte att dom var coola. Tycker ni oxå det?:D

 

LOOK THAT!

Svart med nitar på-Grymt coolt!!:P

Jag vill ha mer förslag vad min blogg kan innehålla, så att den blir mer intressant. Just nu tänker jag börja mer med skolan,Mode,åsikter & roliga saker :) Elr vad tkr ni?.. I skolan idag har det varit bara kurs för vi måste göra klart uppdraget. Den skulle ha vart klart för typ 3 veckor sen.. men imorgon tänker jag fortsätta med kurs det är bäst o göra de nu, innan resten av sexorna kmr tbx till skolan igen, det är skönt o slippa några irriterande och- jobbiga sexor (jobbigare än mig). HAHA. ;) 

 

Puss Roxana <3

 

Lyssna på den här låten grymt-bra!! (;

 

 

                                                                                


17/mars

Hej!

Jag är sjuk och idag kom jag inte till skolan för jag är sjuk men ska försöka gå till skolan imorgon(: Det var jättefin väder idag tkr jag! :P Hoppas det är fin väder imorgon mää :)

Jag ska äta lasagne muums !

 

Puss Roxana ;)

 


HAHA


16/mars

Idag har jag pluggat, jättebra. Men den här kmr bli SÄMSTA VECKAN, och vi har pluggat bara med kurskurskurs. Men Anna fick gå hem hon mådde inte bra . Jag o Paulina fick gå hem, egentligen skulle vi stanna där till 3. Men vi fick gå 2 för Anna gick hem, men iallafall imorgon ska jag plugga hård så att jag får klar tråd 2. :D Det är jätteskönt, att dem andra sexor är inte i skolan utan det e jag o Paulina o några till som är i skolan hela veckan p.g.a att dom andra har prao!. Idag så har jag haft rolig, och sen har jag drivit med folk och sen så hände det en grej. :D Hahaha!:P Det var läskig. :) Ska gå nu o chatta lite med kompisar;) Börjar bli sjuk:(

 

Puss Roxana

 

Dagens outfit kmr senare har problem med en sak.. :D

 

 


Hos moster

Hej nu är jag hemma hos moster:) lyssnade på några ''småproblemer'' som mina småkusiner har. Sitter här och väääääntar efter maten skit hungrig!;']

Puss Roxana

igår

Hej!
Igår kom jag hem hos min moster och sen så fick jag den ''bästa'' nyheten *NOT* med att min lillkusse var inte där. Jag som kom för hennes skull, sen fick jag goda nyheten att hon inte var där utan hon var hos en annan kusin. Men iallafall, idag ska jag dit igen måste hämta nya kläder som var grymt snygga! ;) Sen ska vi käka, där oxå.. :D Jag har fått en liiiiten söööt kusse som heter Cristobal gud vad sööt han är!<3<3 :P Men jag är så jävla glad, eftersom jag ska få nya kläder så är jag glad då kmr jag ta med mig dom till skolan. (a)

Puss Roxana

Jag kanske skriver ett inlägg hemma hos min moster!!=) 

ny header

Hej!

 

Jag vet jag är så jävla konstig men så händer det byter header hela tiden den här får nog duga!;)

Eller vad tkr ni??:D

Aja.....ifall ni inte tycker om den säg till;)


tack

Tack vare Angelica att jag fick

tillbax hemsidan där jag redigerar mina headers. <3

 

TACKTACK!


13/mars & 14/mars

Om 13/mars: 

Igår hann jag inte berätta om dagen för jag läggde mig tidig kl. 8. I skolan så redovisade jag Spanska, Paulina väntade mig där sen drog vi och sen hittade jag inte loggboken och gick runt i skolan helaaa tiden och hittade ingen loggbok. Sen så blev jag skit orolig för jag visste inte vad jag skulle ha efter lunchen så jag och Paulina fick äta med åttorna och niorna ba för att det tog tid att leta efter loggboken fast jag inte hittade den. Sen så när jag åt, så kom spanska läraren och hon sa att hon hittade loggboken SOM TUR. Sen så när vi hade återsamling så kom Paulina ihåg att vi glömde göra klart uppdraget,kurs(Fy farao) sen så på återsamlingen så fick vi kvarsittning och vi förstog ingenting och där satt vi o glodde på väggen och började snacka. Så där satt vi och sen så ringde Patrik och började snacka och grejer och sen så satt vi där till klockan 4 och gjorde ingenting sen så fick vi nya lösenord, för att komma in på kunskapsporten haha jag och Paulina fick världens roligaste lösenord. HAHA ! och sen så fick vi göra elevankäten och där svarade vi på frågor, och sen så var klockan typ halv 5 och då gick vi hem jag var as hungrig! :D Och vi kommer inte få praoa så vi kommer vara kvar i skolan med sjuor,åttor & nior. :P För vi behöver göra klar uppdraget och vi ska stanna där till klockan 3 varje vecka :S Nu har jag skrivit mycke men tyvärr så blir det inget om idag 14/mars för dagen har inte börjat än kan man väl kalla det för lite senare så ska vi på ''fest'' för min morbror har fyllt år och idag blir det kul hoppas ni har det oxå kul som jag ska ha!

 

Puss Roxana 


DAGENS LÅT , VILL HA !

 

Hej kära bloggläsare!

Här sitter jag och gloooooooor på en jättefiin digital camera som jag vill ha och en mobil!

Vad tkr ni om de?(: KOMMENTERA !!!:D

Önskar jag hade dom nuuuuu:D:D

 

Samsung S760 Rosa (DigitalCamera)<33

Sony ericsson  W880 svart<33

 

VILL HAAAA KOMMENTERA OM VAD NI TKR OM DOM ÄR FINA ELLER ÄR INTE FINA :D KOMMENTERA!!

 

Puss Roxana

 

 


Dagen..

Hej!

Dagen har sett ut så här: 

Jag pluggade med spanska gjorde 2 rollspeler och sen gjorde jag engelska sen matte och sen så drog jag ut med pappa och handlade lite och jag köpte en halsduk, och sen kom jag hem och åt godis och hade på mig den skönaste halsduken haha:P Här kommer EN bild som jag fixade.. på riktig skulle det vara flera men jag pallade inte sry!=) Här kommer den:

före!

 

 

 

efter!

Det får nog duga <33 (:   Imorgon ere sista dagen i skolan sen nästa vecka har vi prao,prao,prao,prao,prao :D haha!

Sen nästnästa vecka tänker jag redovisa 3 steg!:) JIPPI !

 

Puss Roxana


Det ska jag göra!

Heej eftersom jag fick den underbaraste svaret *NOT* om att jag ska till stallet då tänker jag vara hemma och nu TÄNKER jag plugga med Spanska! sen ska jag plugga med Matte. Sen så ska jag ta jättefinabilder som jag tänker fixa dom så att dom ska bli ännu finare. ;) Nu ska jag plugga

 

PUUUSSSSSS,


12/mars

Oh, shit! Vad dagen går snabbt. Igår gick jag o lämnade Paulina sen så gick jag hem och sen satt jag vid datorn en jätteliten stund sen så skulle jag "vila" som jag sa. Och det gjorde jag faktisk inte! utan jag sov, och nu är det Torsdag och jag vaknade 12:14 och sen åt jag en kaka och drack juice och nu sitter jag här och väntar på ett samtal från Paulina..vi ska planera dagen för vi ska plugga 2 timmar sen drar vi till stallet. Men ska plugga nu iallafall pallar inte vänta på Paulinas samtal det tar tid... ska plugga med engelska, spanska, matte :D  buuu för matte! usch blää.

Skriver ett inlägg senare kanske.. ;)

 

Puss Roxana (a)

 

smsa ! <3 ;)


11/mars

Hej idag finns det mycke att berätta.

Dagen har sett ut så här:

Skolan: Jag och Paulina rensade skåpet, vi pluggade,vi gick hem till mig och tog med oss läxor för att plugga hemma hos mig, när vi var hemma och pluggade så sen blev vi hungriga och vi åt spaghetti och sen så hörde vi några jätte konstiga ljuder och sen så gick min mamma till porten för att höra och då bankade dom dörren och att några viskade eller pratade..och vi visste inte vad som hände, så min pappa åkte ner i hissen och såg att dom rånade och då så sprang dom. Jag och Paulina skulle öppna dörren för att gå titta vad min pappa gjorde sen så kom min pappa han skrämde oss och vi skrämde honom, haha ! Sen så tittade vi ut från fönstret och där gick rånarna som vanlig som att vi är dumma i huvudet med luvor på sen så åkte dom i en ljusgrön bil och sen så skulle jag och Paulina gå till stallet och det gick inte för hon hade gitarr kurs. :D Men imorgon ska vi gå till stallet..tror jag och plugga hemma hos mig! Ska vila en stund jag fryser as mycke, berätta hur erans dag såg ut, tack!!<3

 

Puss Roxana


sov gott.

Hej, nu ska jag sova så skriver en kort inlägg. Har haft 13 besökare har jag sett, och det är jag nöjd över. Det är bara att säga till andra att dom ska kommentera, då får jag mer besökare då är jag extra snäll och frågar om dom har också blogg jag kan kommentera på. Nyss så åt jag en macka så att jag får nåt i magen innan jag lägger mig, och en juice och lyssnat på musik. Men jag ska ha sällskap med mp3n i sängen. Imorgon ska jag plugga hårt så att jag får nåt gjort, sen slutar vi 12:00 då går jag hem, går till stallet med Paulina och sen gå hem o plugga sen på Torsdag är vi lediga igen, skönt! Men då måste vi plugga och på Fredag är det en vanlig skoldag sen är det helg. Idag så hade vi ''snökrig'' med Paulina när vi rastade Molle (Paulinas Hund) Haha, mina mjukisar blev blöta och jag ramlade så jag fick jätte ont i rumpan när vi var påväg hem till mig aj,aj! Ops det var inte alls en ''kort inlägg'' som vi sa, får nog stoppa här.

 

Puss Roxana

 

PS.    Kan ni ge mig en bra bakgrund som jag kan använda? Förut hade jag burberry sen hade jag vit och nu har jag en suddig bild . Men ge en bra exempel om ingen kommenterar blir jag arg=D 

så kommentera annars biter jag er/dig! >.<

 

Min kompis har en jättefin blogg, Nathasja!

 

www.nathasja.blogg.se <3 älskar diiig .


tvungen !!

10 bevis på att du är kär.
1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

Om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år

10/mars

HejHej.

Idag så har jag gjort klart brevet sen är det dags att redovisa på morgonen så var det snöstorm eller vad det kallas för och jag hade mascara på mig och sen när jag kmr fram till skolan och tar av mig glasögonen så börjar Paulina skratta jagba: vad är det? honba: hahaha du liknar en monster då sa jag: öh , vrf det? då berättade hon att jag hade mascara klumpar under ögonen och sen när jag kom in så ville jag inte visa ansiktet så jag var tvungen ta min mössa och visade inte ansiktet haha, sen så skrattade vi och då sa läraren Anders hanba: underbara elever haha fett konstig sen tog typ 8 min att ta bort mascaran och vi kom försenad till morgonsamlingen sen så började dagen med sp kp. Jag fick skåpet tillbaks, som blev insparkad. Sen när vi slutade PH:n då, så skulle jag stänga skåpet och vet ni vad som händer?.. ja då skåpet gick av jag blev arg och började garva:P men då hade gilbert redan gått hem så han kunde inte fixa den då. Får nog prata med honom, imorgon. Och imorgon slutar vi 12.00 för åttorna och niorna har friluftsdag. Sen efter klockan tolv så drar jag och Paulina till stallet, här kommer en cp bild på mig:D hahahahah  I belive i can fly! ;D

 

Dagens Outfit.........lägger in sen men hade inget speciellt på mig:) mjukisar och en lång randig kofta rosa och vit. (:

Kommentera !

 Nån som går på ridning?

 

Puss Roxana 

 


OPS!

Imorgon så påminner NI,läsare att lägga "dagens outfit" okej?

 

PUSSSSSSSSSS!,


segseg

Hej idag har allt gått seg..och det är tråkig. ;'/ för jag har mått skit på morgonen . Men äntligen så mår man bättre !

Ska sova nu typ:) Så alla sov gott i erans sköna säng:D ..

busiga jag ska sova imorgon är det dags att driva med folk igen och plugga som fan !:P =)

Skriv erans msn !(kommentar)

 

Rara mikey vill ha nåra ansiktsbilder på mig så..här får du nåra:D höhöhähähaha ^^

 

fyllde 12 !! (sommaren)

 

för typ 2 år sedan typ.. 2007 eller ngt var i Mariehamn. Vi fick vänta på båten typ 4 timmar. :S

 

för typ 1 år sen :$ BADADE !

 

Gamleby var på bussen vi var på väg vi sov över där 4 dagar:D saknaaaaaar:P

hahaha, åt HARIBO :D

jag i gamleby.

 

Så varsågod MIKEY ;D

 

Nu ska jag sovaaaaaaaaaaa jippi :P läääängtar imorgon<333

 

Sov gött alla !

 

                                                          Puss Roxana


9/mars

                                                               Hej!

Idag vaknade jag och mådde skitdålig. Var nästan på att

spy. Så jag gick inte till skolan.. ;'/  Men imorgon ska jag.

Imorgon ska jag plugga, hårt med SV så att jag får klart brevet, sen

redovisar jag sen tänker jag plugga hårt med spanska, också. Nu är det mkt

på gång. Så det är dags att plugga så hård, man kan! Jätteroligt! Nu får ni smaka på det,

hhahahahah jag har bytt pea. SUCKERS! :D    Jättetråkigt att man ser inte profilbilderna på pea det suger !

fuck så såklart att man får platina gratis, ba för att man inte ser profilbilderna men kul och vara platina ett tag!

Oh, juste jag glömde att på Torsdag har vi hemstudiedag alltså då är vi lediga. Min skola äger!!:D Man är ledig hela tiden haha :D

                                                            Herrå ska gå! Här kommer ett par bilder som jag har fixat.

                                                                                            före!

                                       

 

                                                                                     efter!

                                      

 

                                                            Puss Roxana

 Har fastnat på en låt här lyssna och "chilla" hahaha!

 

 


8 mars inte 9onde

Hej.

Jag har typ inte gjort något idag. Men men jag.. tog en jättevarm skön dusch. Jätteskönt! Jag frös ihjäl, så

jag tänkte ta en dusch. Imorgon har jag skola, jag tänker göra klart steget så att jag ska redovisa.

 

Puss Roxana


yes

Tack Pappa<!>

Han hjälpte mig med att sätta tbx headern. Som tur!! hehe,

Nu håller jag på o lyssnar på musik, pea. (: .. lite senare ska jag duscha, imorgon är det skola -.- fan vad tråkig. Nu har jag inte lust o gå till skolan. Men men snart är det prao och påsklov åååh längtar sommarlovet. Men synd för dom som går i 9an dom kmr börja gymnasium fan vad tråkig!!:( kmr sakna, många där ifrån. Ska tagga nu vi hörs..

 

Puss Roxana


fuck

Jag sitter här o surar o försöker o försöker!!

Nått fel gjorde jag så att headern gick bort, åh! pallar

inte fixa det just nu. nu ska surpuppan sova. men aja, vi hörs imorgon!

HATAR MIG SJÄLV, allt går bajsfel hela tiden..

 

Puss Surpuppan

 

 

 



Dagens Låt


6/mars

Hejhej.

 

Idag har jag jobbat med matte o sånt:) sen hållde vi på o skicka små lappar till fredrik. Hahah!! idag har jag smsat

lite,msn,pea,youtube sen har jag haft mysig med mig själv ätit popcorn, ja har haft jätteont i huvudet hela tiden. Vet ej

varför. Men äntligen så har min b-vän skaffat pea. Sen fick jag höra en sak som jag inte kommer berätta, för ngn blev

skit chockad hållde på o svimma nästan. Jag är trött ska lägga mig typ nu,men ska tagga nu. 

 

Puss Roxana

Lyssnar på den här låten


5/mars

Hej.

 

Idag så är det, Torsdag ser jag. Men i skolan hade man ingen plugg, utan man hade idrottsdag man fick välja om man ville ta:

Bowling

Curling

Klättring

Skidor

Tennis

Promenad

 

Jag tog Bowling så klart, jag tog några bilder men inte så många bara typ 2 stycken+1 men inte från bowlingen. Och Saga drog Paulina från armen och jagba: ROSE hahahaah ;D (titanic) haha fett kul. 

En jättefin bild på discobowling. (: <33

Jag och Paulina. Shit vad fet jag ser ut ,ser ut som en jävla big mama,hahah.

Jag och bowling-klotet xD elr vad det heter..

 

Så nu har jag bjudit lite bilder, skulle ni bjuda mig på kladdkaka? XD

Nu är det så, att imorgon ska jag redovisa svenska. Sen ska jag kanske redovisa nästa vecka i spanska.

Jag och mitt allt, Ida vi har planerat att jag vet inte NÄR men..att jag ska sova över hos hennes mamma, jag älskar dej min lussekatt Ida!!haha, <33 (: *puss på pannan*<3

 

Kyss Roxana

 

 

 

 


4/mars

Hejhej.

 

Idag var det skit kul. Några killar från 9, hållde på med mig och min kompis. De hållde på med benerna i garderoben i skolan och de hållde på med benerna att vi skulle gå förbi och dem hållde på o skratta hela tiden. Idag var det kul när F gömde sig brevid toaletten han e lixom rädd för mig eller något och amanda hade ont i benen hon kunde inte stå eller gå då sa josephine om vi kunde be så att hon inte skulle ha ont i benen. Imorgon har vi bowling med klassen och några till oh, vad kul. Vi har lixom sovmorgon imorgon vi börjar 9.20 sen åker vi o spelar bowling. Nu, ska jag tagga, hedoo.

 

Puss, Roxana <3


3/mars 18:11

Hej!

Jahapp, nu är det mycket på gång i veckan. Idag så har jag tagit bilder på mig och paulina i skolan. Vi har drivit med folk som vanligt och flummar som vanlig ni vet CP HUMÖR. Jag har sällskap med min mp3 nu, njuter lite o lyssnar på låtar haha. Men iallafall, eftersom ni har varit snälla så kommer jag bjuda, er på några CP-bilder. Här kommer de.

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DE STÖRRE.

 

Jobbar

 

Paulina lyssnar på musik.

 

Jag vid datorn. (: (kunde inte komma in-.-')

 

Haha Paulina försökte också logga in. Men det gick inte.

 

Jaja, då blir det cp-damp.

 

En jätte vacker bild, utanför skolan, var i klassrummet. 

Paulina pluggar och lyssnar på musik.

 

Sorry, sista bilden. Paulina och jag väntar på bussen. Typ en Halvtimme.

 

I veckan, så finns det mycke på gång. 

• Onsdag: Skolan,Hemspråk,Gå hem, sen vet jag inte..

• Torsdag: Friluftsdag (Bowling),Hem,Donken med Paulina,hem,sen vet jag inte..

• Fredag: Skolan, Redovisa, Hem ,(vet inte vad jag ska göra)

• Lördag: Ska kanske träffa mitt allt , Ida.<3

• Söndag: Vet inte :'/

 

Så ser veckan ut helt konstig haha..Men rolig tror jag !!<33

Nu ska jag tagga (:

 

◊ Hejdå!

 

Puss Roxana ♥ 


<3

                   nu ska jag berätta vilken kille jag verkligen söker..
♥ en kille som älskar mig för den jag är.
♥ en kille som skiter i vad sina kompisar tycker om mig.
♥ en kille som gör allt för mig.
♥ en kille som påminner mig hur mycket han verkligen älskar mig.
♥ han som håller vad han lovar.
♥ han som tycker att jag ser bra ut med & utan smink.
♥ han som visar upp mig för hela världen.
♥ jag kan prata med honom som han vore min bästavän.
♥ att jag ska kunna känna mig hemma i hans sällskap.
♥ en kille som inte bara går på utseende!
 

Välkommen mars ! :)

Hejhej.

 

Jag ska plugga lite senare..just nu bakar jag med mamma å pappa. De typ är som munkar fast ännu godare. Mjaamii, så dt blir en najs kväll.. hehe ^^ Jag har inte gjort så mke idag, bara spelat playstation med pappa. Men jag ska gå nu o hjälpa till. Skriver en inlägg senare kanske o lägger upp bilderna när jag hållde på o äta/baka o sånt. Ha en trevlig kväll alle sammans.

 

Puss Roxana. <33


fin?

Hejhej. Klockan e 5 har inte sovit än, :) men....eftersom jag har tråkig så har gjort dom här bilderna

 

Vill gärna göra mer bilder, om ni vill ha en bild så kan ni väl kontakta mig:) hur då.....!

Fråga msn (kommentar) (: så svarar jag!! Jag gillar o göra sånt jag kan göra din bild till, rosa,blå,grön,röd,lila,grå,sepia,negativ .. du kanske vill ha en bild på din blogg kan skriva ditt namn oxå på bilden, pussmärke,hjärtor,nalle vad som helst så fråga på om du vill ha en sån vacker bild.

Puss Roxana <33


RSS 2.0